New York.

Imorgon drar jag till New York, som jag längtat! Det kommer bli en massa shopping, men sen ska vi även se musikalen Rock of Ages, vi ska gå på gospel på söndagskyrkan (jag är inte kristen men det blir kul ändå) och vi ska förhoppningsvis ta en picknick i Central Park.
 
Det som jag skulle vilja att ni hjälper mig nu med är att ge tips på asbra bokhandlar, ge mig tips på andra bra och roliga affärer eller andra saker man bara måste hinna med och göra eller att se. Jag vill ha hur mycket tips som helst!
 
Vi har eventuellt funderat på att se någon sport men vet inte vilken sport det är säsong för och när dom spelar, sen hade vi tänkt gå på någon konsert också men då var det ingen artist som uppträdde just då!
 
 

Catching Fire trailer.

Yes. Yes. Yes. ♥
  

One last try.

Okej, jag ska inte skriva någonting mer om denna fanfic, förutom detta inlägg. Inte på länge i alla fall. Vill bara så gärna att alla ska ge denna bok ett försök i alla fall.
 
Jag tänker lägga ut prologen här under, tre och en halv sidor är det som går snabbt att ta sig igenom. Så läs GÄRNA och tycker ni om det är det bara kommentera med eran mail så kan jag skicka resten åt er där. Egentligen vill jag inte lägga ut såhär, men då det är en fanfic och den varit så lättillgänglig och helt gratis så gör jag det. Men endast dessa sidor då.
 
Även om ni inte vill fortsätta läsa mer än prologen här under får ni gärna kommentera vad ni tyckte om dessa tre och en halv sidor. Och vill ni ha resten, kommentera med eran mail så skickar jag! :D
 
Vill ni veta mer om Emancipation Proclamtion så läs inlägget under.

 
 
 
 
 

Read it. Love it.

"This fanfic changed me. One of the best books(!) I've ever read! Words can't even explain my love to EP. Read it, love it, remember it!"
 
Jag har tänkt läsa om en fanfic som heter Emancipation Proclamation som tog mig med storm då jag läste den sommaren för två/tre år sedan. Har aldrig förut läst någonting så storslaget som fått mig att känna mig som jag gjorde medan och efteråt. Den är över 2000 A4 lång, och ändå var det aldrig då en enda dålig sekund. Det händer så mycket i boken och det är inte som något man läst förut. Läser man denna bok så kommer man kastas in i en verklig värld full av känslor. Alla sorters möjliga oändliga känslor.
 
Det som nog avskrämmer många är att Emancipation Proclamation är en fanfic på Twilight. Men dom enda likheterna är namnen och att Cullens är rika, men där slutar allt. Alla är människor, ingenting övernaturligt och jag kan lova er om ni ger den en chans att ni kommer inte ångra er och den kommer inte påminna er det minsta om Twilight. Så snälla, snälla, ge EP en chans! Det kommer ta upp mycket av er tid då den är så lång, men det är verkligen så värt det.
 
Jag har skrivit om denna bok/fanfic förut, men tror inte att någon har läst den eller lagt till den på sin to-read lista på goodreads. Men gör det, snälla! Denna fanfic har även gjorts om till en bok som heter Sempre, men läs inte den utan läs fanficen i stället, för boken var inte alls lika bra och så mycket saknades. LÄS EP.
 
Här, här, här och här (nummer fem karaktären) är inlägg från då jag skrivit om EP/karaktärer från EP förut.
 
 
Fanficen läser man som en pdf fil på datorn, så antingen går ni in på den första eller andra länken tror jag det är som jag lade in nu och i ett av dom har jag skrivit om en person ni kan maila om ni vill ha EP, eller så lämnar ni helt enkelt eran mail i kommentarsfältet så kan jag vidarebefordra mailet med PDF-filen som jag fått skickad till mig. ♥
 

Dagens citat.

The Fault in Our Stars

May I see you again? - Augustus
Sure. - Hazel
Tomorrow? - Augustus
Patience, grasshopper. You don't want to seem overeager. - Hazel
Right, that's why I said tomorrow. I want to see you again tonight. But I'm willing to wait all night and much of tomorrow. - Augustus
RSS 2.0