The Hunger Games.

Idag på skolan (går sista året på frisörlinjen) så skulle vi göra textil och designs modeller inför deras visning som dom skulle ha. Temat var "lost in paradise" och jag fick i uppgift att göra en look från The Hunger Games. Frisyren ser ni här nedanför. Kul med lite annat på bloggen men som ändå har med böcker att göra, vad tycks??
 
 
 
 

Presenter.

Då var min födelsedag över och jag blev väldigt nöjd över alla presenter som jag fick! Jag hade tänkt visa bilder på de böcker som gavs till mig - riktigt nöjd är jag. Så TACK till min familj och mina fina vänner. ♥
 
 
Game of Thrones boxen (YES!!) fick jag av mina föräldrar och min syster. Böckerna som står på pappret fick jag av mina bästa vänner. Tack. Tack. Tack.

Bokönskelista.

Som jag skrev i mitt förra inlägg så fyller jag år på fredag, hela 19 blir jag. Och såklart så finns ju en del böcker med på min önskelista. Hade nu tänkt dela med mig av vilka böcker jag vill ha åsså håller vi tummarna för att jag faktiskt får nån (eller flera) av dom!
 
 
 
 
A Game of Thrones – George R.R. Martin. Älskar ju serien, och egentligen brukar jag inte vara så jättemycket för sånna här böcker men ska verkligen ge dom en chans åsså får vi hoppas att dom är lika älskvärda som serien är. SPÄNNANDE.
 
City of Heavenly Fire – Cassandra Clare. Åh sista boken i serien, MÅSTE HA. Tycker dock dom tre första var dom bästa och att serien hade kunnat sluta där, men nu fortsatte den och jag hade inte kunnat vara mer excited än jag är!! Give me the frikkin' book already.
 
Cress – Marissa Meyer. Detta är en bok som det känns som att jag väntat i evigheter på att få läsa, vill ha den nu nu nu nu. Älskar verkligen dom två första böckerna i serien, några av mina favvisar. Så hoppas att den är inslagen och redo att ges till mig på fredag!!
 
Dreams of Gods and Monsters – Laini Taylor. Första boken var helt underbar medan jag inte tyckte om den andra fullt lika mycket, även om den var bra den med. Men vill ändå ha denna väldigt mycket, det skulle göra mig gla!
 
 
Vill helst ha dom fyra översta böckerna, men även dessa fem är med på min önskelista!
 • Lola and the Boy Next Door – Stephanie Perkins • Finnikin of the Rock – Melina Marchetta • Starcrossed – Josephine Angelini • Forbidden – Tabitha Suzuma • Along for the Ride – Sarah Dessen •
 

Sammanfattning: januari, februari, mars, april.

Lästa böcker: 13
Omlästa: 7
Engelska: 13
Svenska: 0
Antal sidor: 6909
 
 
Bästa bok (ej omläsningar):
Champion av Marie Lu tar första platsen varav Allegiant av Veronica Roth kommer tvåa (även om jag var besviken på boken, tror jag måste köra en omläsning av den snart och förhoppningsvis tycker jag om den mer då). Days of Blood and Starlight av Laini Taylor är också med på denna lista.
 
Sämsta bok: 
Beautiful Redemption av Margaret Stohl & Kami Garcia.
 
Bok jag vill läsa mest just nu:
Just nu är jag riktigt sugen på att läsa Cress av Marissa Meyer och A Game of Thrones av George R.R. Martin.
 
Tankar: Läsningen har varit bra för mig dessa månader, men gud vad tiden gått fort! Dock var april inte bästa månaden men bortser man från det är jag nöjd. Annars så läser jag Eld just nu som jag vill bli klar med så fort som möjligt och sen fyller jag år nu på fredag så förhoppningsvis får jag lite böcker då som jag kan få plöja igenom framöver. LÄNGTAR.

Tumblr.

Åh kan inte sluta tänkta på Divergent, så himla bra! Känner att den gamla fangirlen inom (the twilightnerd I used to be) börjar växa fram, fast nu då för detta och lite annat smått och gott som jag tycker om! Har börjat använda min tumblr en massa igen och det finns så mycket bra saker där - Divergent, The Hunger Games, TFioS, The Maze Runner, Game of Thrones, HIMYM, New Girl, Vampire Academy (även om filmen inte alls verkar bra, väldigt B-ig elr vad man ska säga) och så mycket mer. 
 
Måste bara få lägga ut den här från tumblr för att jag tyckte den var lite rolig sådär:
 
"It's the 2 year anniversary of the Avengers!"
image
 
Ni får väldigt gärna gå in och kika på min tumblr och om ni nu tycker om det ni ser får ni ju väldigt gärna följa mig, och ifall ni har en tumblr kommentera gärna vad ni heter och vad det finns mycket av på eran sida! :D
 
 
Känner att det kanske inte är så jättemycket bokaktigt just nu på bloggen, om man borträknar från att det mesta jag skrivit om i detta inlägg ursprungligen är/kommer från böcker så. Hoppas dock det går bra ändå, för jag känner att jag måste blanda in lite annat (film och serier och liknande som många andra ursprungliga bokbloggar också skriver om nu för tiden) för att det ska bli en bättre uppdatering och roligare för mig att blogga. :-)

Divergent movie.

Igår var jag och en kompis och tittade på Divergent och OMG!! SÅ BRA. Älskade hela filmen och Shailene var asbra som Tris och Theo/Four/Tobias kunde man ju inte sluta titta på!! Detta var en film som verkligen gjorde boken rättvisa även om det såklart är vissa saker som fattas men så är det ju alltid. Nej hörrni, ni som inte sett den borde bege er till närmaste biograf och se den NU. NU. NU.
 
 
 
RSS 2.0