Twitter.

Jag har skapat en twitter för min bokblogg! Ni får mer än gärna gå in och följa mig på den, och gör ni det så gör ju det i sin tur att jag hittar ännu fler bokbloggare där också! Detta kommer bli skoj och förhoppningsvis lär man känna alla andra med samma intresse bättre nu också. wfbooks <---- :DD
 
 

Ett snabbinlägg.

Blev sugen på att läsa om Harry Potter, igen! Har ju redan läst om serien en gång i år och då på engelska, och har givetvis redan läst dom på svenska också! Men min fråga nu är om jag ska köra en omläsning på engelska eller svenska, kan verkligen inte bestämma mig!! Så behöver eran hjälp, vilket språk????
 
Åh älskar den här bilden!! Jag och mina vänner har alltid tyckt att det ser ut som att Voldemort sitter framför en datorskärm!! :'D
 

Update.

Här kommer lite uppdatering om vad som pågår i mitt liv just nu gällande böcker. Läste i förrgår ut A Game of Thrones, asbraa. Påbörjade därför idag fortsättningen A Clash of Kings. Läser även Dreams of Gods and Monsters av Laini Taylor just nu men är fortfarande bara i början av boken. Är även sugen på en omläsning av HP böckerna igen, men vet inte på vilket språk. Annars så ska jag se The Fault in our Stars på bio imorgon, weehooo!!!
 

Student 14.

 
På tal om något helt annat än böcker så tog jag studenten i onsdags! Så sjukt rolig dag så det finns inte. Var även i Rhodos en vecka i slutet av maj på studentresa med mina vänner och ännu fler folk från staden jag bor i. Herregud - SÅ BRA. Och nu är det över, kommer verkligen sakna alltihop.
 
Jag har även en vanlig blogg som inte alls är bokig om någon mot förmodan skulle vilja läsa den. Tryck här! :-)
RSS 2.0