Julklappsböcker på min önskelista.

Jag tänkte dela med mig av dom böcker som jag hoppas kommer ligga under granen på julafton. En box, + fyra andra böcker. Sen önskar jag mig även Jamie Oliver, middag på 15 minuter, eftersom jag hatar då det tar lång tid då man lagar mat och för att jag även tittat på detta på tv och då verkade det vara så himla goda rätter! Sen önskar jag mig boken A Game of Thrones också!
 
 
Vilka böcker önskar ni er?

Christmas tree.

Nu är ganen pyntad och det har även hunnit hamna lite paket därunder. Förhoppningsvis innehåller nått av paketen lite böcker också! Jag älskar julen och har värsta julkänslan! Det spelas konstant jullåtar här hemma och jag har redan hunnit äta julbord en gång, och sen har jag bakat både biskvier, lussekatter och knäck. Jag ska även baka saffransbullar och lite annat som jag sen ska bjuda alla mina vänner på. Jul, jul, strålande jul! ♥
 
 
 
Har även läst julkapitlet ur första HP boken idag!

Seven Days of Harry Potter

Jag har tänkt göra som Pia på the never end gjorde förra året, nämligen: Seven Days of Harry Potter. Sju dagars läsning av alla jukkapitel i alla HP böcker! Är så taggad och kommer verkligen få riktig julkänsla eftersom dom böckerna är så himla mysiga! Så med start på tisdag så KÖR vi (eller jag)!
 
 
1. Tisdag: #12, Mirror of Erised
2. Onsdag: #12, The Polyjuice Potion
3. Torsdag: #11, The Firebolt
4. Fredag: #22, An Unexpected Task & #23, The Yule Bale
5. Lördag: #21, The Eye of the Snake & #22, St Mungo's Hospital & #23, Christmas on the Closed Ward
6. Söndag: #15, The Unbreakable Vow & #16, A Very Frosty Christmas
7. Måndag: #16, Godrics Hollow & #17, Bathilda's Secret
 
8. Tisdag: JULAFTON!!!!
RSS 2.0