Cover reveal.

Nu har omslaget till den fjärde boken i Bloodlines serien av Richelle Mead släppts. The Fiery Heart heter boken och släpps 19 november i år!
 
 

News.

Jag har varit borta från bloggen ett bra tag nu så vad är bättre än att göra ett inlägg om lite nyheter som släppts, om man nu kan kalla det för nyheter längre eftersom ni säkert redan läst det mesta?
 
Börjar med att berätta att Clockwork Princess boktrailer nu släppts! Boken kommer ut nittonde mars, SNART. Vad tycker ni?
 
 
Nu vidare till THG - Catching Fire! En ny poster har släppts på Katniss och Peeta, hur de gör sig redo för segerturnén. Weeho, skitkul med lite nytt därifrån!

 
 
 
Tredje Divergent boken har nu fått ett releasedatum. Boken har inte fått ett riktigt namn ännu, men det viktigaste är såklart att vi nu får veta när vi kommer ha den i våra händer, även om jag själv är väldigt nyfiken på titeln. 22 oktober i år släpps den!
 
The Maze Runner ska bli film, och premiärdatumet är 14 februari 2014. HUR KUL ÄR INTE DETTA? The Maze Runner var absolut en av de bästa böckerna jag läste 2012, och i nästa bokbetsällning kommer garanterat fortsättningen att hamna i min brevlåda.
 
 
Shailene Woodley, som mest troligt kommer spela Tris i Divergent, har vi nu fått veta kommer även spela Hazel Grace i filmatiseringen av The Fault in our Stars. Jag har ingen aning hur hon är som skådespelerska, men jag hoppas på det bästa! Bild på henne här nedanför. ↓
 
 

Scholastic har bestämt sig för att släppa om Harry Potter serien, fast med nytt omslag! Detta gör dem i samband med HP:s 15-års jubileum, och jag måste säga att jag tycker om det första omslaget väldigt, väldigt mycket! Jag blir himla sugen på att köpa alla böcker allt eftersom de släpps eftersom jag endast äger dem på svenska. Jag läste även att bokryggarna kommer utgöra en bild om man ställer alla böckerna bredvid varandra, i rätt ordning då såklart.
 
Tryck på bilden för större storlek.
 
Fler bilder från TMI har släppts, och denna gång har vi även fått en bild på Magnus, how awesome isn't that?!? Where are you le premiere?
 
 
För ännu mer nyheter så kan ni gå till Anna på boktycke, eftersom hon har så mycket mer nyheter där än vad jag har i detta inlägg! Jag hittade själv de flesta nyheterna där, så tack för det Anna! :D

Happy bookaholic tag.

Rebecca på Bokmalen taggade mig att göra happy bookaholic tagen. Självklart skall jag svara på frågorna jag med då!
 
1. Vad älskar du med att köpa nya böcker?
Då man precis packat upp dom och vet att dom nu är mina och kan läsa boken/böckerna när som helst.
 
2. Hur ofta köper du böcker?
Inte sådär jätteofta. Om jag är ute och reser eller bara någonstans i Sverige så går jag alltid in på någon bokhandel. Sen händer det väl att jag köper någon bok här hemma också, även om utbudet inte är det bästa, fast det är ganska sällan dock. Annars så näthandlar jag kanske två/tre gånger per år, fast då är det oftast max 5 böcker i varje, och ibland bara två.
 
3. Fysiska bokhandlar eller bokhandlar online - vad föredrar du?
Det är ju skönt att kunna gå till en fysisk bokhandel för då har man boken direkt, dock är det alltid större utbut på internet och det är ganska kul att få öppna ett bokigt paket då det väl kommer i posten!
 
4. Har du någon favorit bokaffär?
Jag gillar ju SF bokhandeln i Stockholm, sen vet jag ett ställe i både Thailand och Amsterdam som har väldigt bra utbud så dom tycker jag om, fast kommer tyvärr inte ihåg namnet på dom för tillfället.
 
5. Brukar du förbeställa böcker?
Någongång händer det väl, men önskar att jag gjorde det oftare! Och då det väl händer är det antingen fortsättningen på en grym bok, eller en ny bok av någon av mina favvoförfattare!
 
6. Har du en månadsbudget för bokinsköp, som du inte för överskrida?
Nä, eftersom jag inte köper böcker sådär jätteofta har jag inte det. Då jag väl beställer böcker så utgår jag helt enkelt ifrån hur mycket pengar jag har på kontot och hur mycket jag vill ha kvar efteråt.
 
7. Bokköpsstopp - är det något för dig?
Nja, blir lite samma svar som frågan innan. Eftersom jag inte beställer böcker så ofta så blir aldrig min olästa hög gigantisk, så det är bara köra på!
 
8. Hur stor är din bokönskelista?
Om jag skulle skriva en lista på alla mina böcker jag vill ha skulle den bli väldigt lång. Dock så "beskär" jag den till 10/12 böcker då jag fyller år så får mor och far välja mellan dom.
 
9. Vilka 3 böcker (från din önskelista eller förbeställningslista) vill du äga NU?
Topp tre för tillfället är Prodigy av Marie Lu, Scarlet av Marissa Meyer och Clockwork Princess av Cassandra Clare (vill dock ha The Scorch Trials av James Dashner väldigt mycket också).
 
 
10. Vem taggar du vidare?
Alla som vill!
 
(Nu blev det samma bild på sf-bokhandeln som Rebecca använde, men hoppas det går bra (-; )

Tävling.

Anna på boktycke har en riktigt roligt tävling just nu, och hon har den tävlingen i samband med att bloggen fyller två år! Priset du kan vinna är 200kr på adlibris. Gå in och kika på hennes blogg hur man gör för att vara med, för det är inte en helt vanlig tävling detta. Tryck här för att komma till hennes inlägg!

Månadsläsning - januari.

Lästa böcker: 7
Omlästa: 2
Engelska: 5
Svenska: 2
Antal sidor: 2664
 
 
Bästa bok (ej omläsningar):
Legend av Marie Lu och Cinder av Marissa Meyer, båda två fullpottare! Riktigt, riktigt bra böcker helt enkelt.
 
Recensioner:
Harry Potter och den flammande bägaren - J.K. Rowling [X]
Silence - Becca Fitzpatrick [X]
Legend - Marie Lu [X]
 
Tankar: Bra start på året! Tror inte att jag läste sju eller fler böcker under någon månad av 2012 faktiskt, så jag är nöjd som ni kanske förstår! Under februari har jag bara tänkt fortsätta läsa mina olästa böcker hemma och se hur det går. Sen har jag nog tänkt läsa sista delen i VA serien också (omläsning då)!
 
 
RSS 2.0