Månadsläsning - februari.

Nu i februari har jag i alla fall lyckats läsa två mer böcker än i januari, och jag är nöjd med mina fem böcker. Det är såklart roligare ju mer man hinner läsa, men fem känns bra för mig.

Lästa böcker: 5
Omlästa: 3
Engelska: 3
Svenska: 2
Antal sidor: 2109 (528 sidor mer än januari)

Bästa bok:Jag kan helt enkelt inte bestämma mig mellan de här fyra. Alla är så himla bra!

Läst:
Harry Potter och den flammande bägaren - J.K. Rowling
Vampire Academy - Richelle Mead
Doktor Glas - Hjalmar Söderberg
Perfect Chemistry - Simone Elkeles
City of Bones - Cassandra Clare

Dagens citat.

City of Bones

The boy never cried again, and he never forgot what he'd learned: That to love is to destroy, and that to be loved is to be the one destroyed. - Jace

Stephenie Meyer svarar på rykten.

Taget från Twilightsweden: 

"Det har cirkulerat en hel del rykten de senaste dagarna om Stephenie Meyers så kallade ”reaktion” till att filmbolaget ville att spela in ännu en film till The Twilight Saga om hon skrev en femte bok.
Detta skrev Stephenie Meyer på hennes hemsida igår:

Hey all,
Just wanted to clear up a little rumor making the rounds. I have absolutely no issues with anyone at Lionsgate. Far from being a negative thing, it’s actually a very nice feeling to know that both Lionsgate and Summit would like to make another Twilight movie if I were ever to write another Twilight book. So, thanks for the support, Lionsgate and Summit. I look forward to working for the first time with new friends at Lionsgate and working again with my old friends at Summit!
Steph"

Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Jag älskar både böckerna och filmerna, men det känns som att sista boken, det var sista boken. Det kan inte hända någonting mycket mer efter det eftersom det slutade på ett så bra sätt och man förstod verkligen att det var menat att vara den sista boken. Det känns inte heller som att den skulle hålla lika hög klass som de tidigare böckerna eller vara lika intressant som de andra. Dock tycker jag att hon kan skriva klart Midnight Sun, det skulle inte alls göra något utan där skulle jag bara bli överlycklig. Hon kan även satsa på att skriva sina fortsättningar till The Host och göra de till film i stället, det skulle verkligen tyckas om!

Dock kommer jag känna mig tom då sista filmen nu i november har haft premiär. Jag önskar såklart att det aldrig ska ta slut och att det skulle komma film på film, även om jag vet att det inte går och att de filmerna i stort sett inte skulle hålla måttet, men jag kommer aldrig glömma känslan som man fått inför varje film/bok/trailer!

Men vad tycker ni? En till bok och film eller inte?

Mina twilightsaker - 5.

Böcker om skådespelarna och om filmerna och tidningar är det denna gång som jag skriver om. Ni ser ju på de två bilderna nedanför vilka jag har, men måste även säga att jag har fler tidningar, eller har haft många fler, fast dem har jag klippt i.Dagens citat.

Twilight

I can't be sure - I don't know how to read minds - but sometimes it seems like you're trying to say goodbye when you're saying something else - Bella

Fortsättningar.

Hade tänkt göra ett inlägg med fortsättningar till böcker som jag vill läsa. I detta inlägg så publicerar jag endast böcker som har släppts/kommer släppas 2012. Sen kommer jag göra ett till inlägg med fortsättningar som släppts men som jag bara inte läst än. Jag vet att jag redan gjort ett inlägg med böcker som släpps 2012 som jag ser framemot att läsa, men ni får detta ändå!

Bokenkät.

Tagen från: Bookmuppets.

Senast lästa: Perfect Chemistry av Simone Elkeles.
Senast köpta bok: Graceling av Kristin Cashore.
Senast lånade bok: Brukar nästan aldrig låna böcker.
Senast fådda bok: Clockwork Prince och Before I Fall av Cassanda Clare och Lauren Oliver.
Favoritbokhandel: SF bokhandeln i Stockholm, helt klart!

Favoritbibliotek: Brukar aldrig låna böcker.
Antal lånekort: Ett.
Använder som bokmärke: Antingen ett Twilight bokmärke som jag gjort själv, eller ett som jag fått från Akademibokhandeln en gång i tiden.
Favoritfärg på bok: Har ingen favoritfärg på böcker.
Favoritmat/snack vid läsning: Det får väl bli den mat som jag äter vid frukosten eftersom det är enda gången som jag äter samtidigt som jag läser.

Favoritdryck vid läsning: Ingen aning.
Favoritställe att läsa på: Sängen, soffan, stolen, solstolen osv.
På den sidan är jag i den bok jag läser just nu: Sida 158 i City of Bones av Cassandra Clare.

Den här boken köper jag till en förälder: Pappa - Zlatan boken, Mamma - Cirkeln, Jo Nesbø osv.
Den här boken köper jag till min bästa vän: Oj, det beror helt på vem av mina bästa vänner som jag ska ge till!

Den här boken köper jag till en partner: Ingen aning eftersom jag inte har någon.
Favoritgenre: Paranormal romance, fantasy, dystopi osv.
Favoritformat: Jag är inte så bra på allt det här som har med format att göra men några kan jag och ett är: inbundet, vilket helt klart är mitt favoritformat.
Författarfavorit: Cassandra Clare, Stephenie Meyer, Suzanne Collins, J.K Rowling osv osv.
Den tjockaste bok jag läst: Jag tycker faktiskt att Emancipation Proclamation räknas hit, egentligen är det en fanfic på Twilight men det känns mycket mycket mer som en bok med helt andra karaktärer. Den lästes på datorn i PDF-format och det var skrivit över 2000 A4 sidor!

Den tunnaste bok jag läst: Jag har inte en endaste aning faktiskt, har läst många tunna böcker under mina yngre år.
Favoritljud när du läser: Inget ljud alls! Jag tappar så lätt koncentrationen på boken jag läser om jag hör andra ljud även om den är hur bra som helst.
Favorittidning: Jag gilllar modetidningar och frisyrtidningar, har inte någon sådär speciell tidning som är extra bra.
Prenumererar på: Inget.
Favoritbokblogg: Andrea i Boklandet, Bookrelated och har nydligen börjat följa The Never End som även den är en av mina favoriter.

Mitt bästa bokminne: Nu ska jag vara tråkig och säga att jag inte vet/kommer ihåg något speciellt bokminne.
Senaste bokfyndet: Vet inte.
Senaste impulsköpta bok: Vet inte.
En bra bok att ge bort: Åh, jag är så dålig på sånna här frågor. Det beror ju helt på till vem man ska ge boken!
Bokgenre som jag undviker: Självbiografier för det mesta, men ska ändå läsa Zlatan boken.

Så gör jag med böcker som jag inte vill ha längre: För det mesta ligger de kvar hemma hos mig eftersom jag gillar att ha många böcker även om de inte var bra, men jag funderar dock på om jag ska köra på en tävling nån gång i framtiden.
Så här håller jag koll på vad jag läst: Goodreads, bloggen och sen har jag även en lista där jag skriver ner alla böcker jag läser.
Så här sorterar jag min bokhylla: Ah, ska jag vara helt ärlig så har jag ingen bokhylla att ha dem i, utan jag har en låda under min säng där de flesta böckerna ligger (som nu är full) och sen har jag även en hylla ovanför sängen där alla HP böcker står + några från TTS, och några har jag liggandes på mitt bord.
Nästa bok jag ska läsa: Jag vet inte om jag ska läsa Jag är Zlatan, The Hunger Games eller låna en bok utav en av mina vänner!

Dagens citat.

Silence

Fine! I'll throw on some clothes. Turn around. I´m in my pj's. - Nora
I'm a guy. Thats like asking a kid not to glance at the candy counter. - Scott

Cassandra Clare - tumblr.

Cassandra Clare skrev på sin tumblr för ett litet tag sedan att hennes man håller just nu på att läsa om City of Bones (precis som jag :D). Måste säga att jag skrattade då jag läste detta som hon skrev:

Tävlingar.

Åh, vad jag älskar tävlingar! Dock är det ju lite synd att man nästan aldrig vinner, men det är kul ändå att vara med, man kan ju alltid hoppas! Nu ska jag tipsa om två tävlingar:
Den första är en tävling där du kan vinna en bok i excessformat på Sofies bokblogg. Tävlingen avslutas 2 mars klockan 14.00.
Den andra är en tävling där du kan vinna boken Varma kroppar och du kan både gå in på Amelies boktips och tävla om den men även på Reading this world. Tävlingen pågår fram till 4 mars. Även Swedish zombie tävlar ut två ex av denna bok och där avslutas tävlingen 29/2.

Kan även berätta att jag inte läser någon bok för tillfället eftersom jag har så mycket i skolan just nu. MEN imorgon ska jag börja med att läsa om City of Bones, yies! Som jag längtat!

Dagens citat.

Mockingjay

I want to tell the rebels that I am alive. That I'm right here in District Eight, where the Capitol has just bombed a hospital full of unarmed men, women and children. There will be no survivors. I want to tell people that if you think for one second the Capitol will treat us fairly if there's a cease-fire, you're deluding yourself. Because you know who they are and what they do. This is what they do! And we must fight back! President Snow says he's sending us a message? Well, I have one for him. You can torture us and bomb us and burn our districts to the ground, but do you see that? Fire is catching! And if we burn, you burn with us! - Katniss

Sportlovsinlägg.

Nu känns det som att nästan alla andra bokbloggar som jag läser har eller har haft sitt sportlov. Själv får jag det inte nu till veckan utan veckan efter det! Jag längtar verkligen efter ledigheten eftersom jag är så himla less skolan och sen längtar jag även efter att få mer lästid såklart. Det kommer verkligen att bli skönt!

Måste även berätta att nu finns jag under länkar i menyn på bokbloggen Recenzion. TACK!!! I brist på bilder här på bloggen så får ni en som jag tog förra året:

Dagens citat.

Twilight

Without the dark, we'd never see the stars - Bella

Book confessions.

Tävlingar.

På boooklovin.blogspot.com pågår det just nu en tävling där du kan vinna en biobiljett som du kan använda på premiären av Hunger Games och du kan även vinna en Hungergamesrelaterad bok, finns några stycken att välja mellan om du går in och kikar på tävlingen. Den avslutas 25 februari!

Du kan även vara med och tävla på bloggen andypandycool.blogg.se där du kan vinna upp till fyra(!) olika böcker. Tävlingen avslutas den tionde mars.

Sist men inte minst så finns det även en tävling där du kan vinna priset att vara med i trailern till The Host på något sätt, med någon bild eller något sådant. Länk här för att vara med. Vet inte riktigt när tävlingen avslutas!

Recension - Perfect Chemistry.

Titel: Perfect Chemistry (Perfect Chemistry, #1).
Författare: Simone Elkeles.
Antal sidor: 357.
Språk: Engelska.
Omläsning: Ja.

When Brittany Ellis walks into chemistry class on the first day of senior year, she has no clue that her carefully created “perfect” life is about to unravel before her eyes. She’s forced to be lab partners with Alex Fuentes, a gang member from the other side of town, and he is about to threaten everything she's worked so hard for—her flawless reputation, her relationship with her boyfriend, and the secret that her home life is anything but perfect. Alex is a bad boy and he knows it. So when he makes a bet with his friends to lure Brittany into his life, he thinks nothing of it. But soon Alex realizes Brittany is a real person with real problems, and suddenly the bet he made in arrogance turns into something much more.  In a passionate story about looking beneath the surface, Simone Elkeles breaks through the stereotypes and barriers that threaten to keep Brittany and Alex apart.


Handling och tankar:
Vet inte riktigt vars jag ska börja! Finns så himla mycket tankar i mitt huvud men jag vet inte riktigt hur jag ska få ner dom tankarna till ord..

Jag älskar handlingen i den här boken kan jag börja med att säga och det är inte riktigt som någonting jag läst förut (dock är det detta en omläsning). Elkeles skriver om trycket att vara perfekt, att leva upp till någonting även om det inte gör en lycklig. Boken handlar om en tuff/hård kärlekshistoria som inte är accepterad i deras samhälle, det är helt enkelt inte så det ska vara, de rika blandar sig inte med de fattiga, och om ett vad som blir något mycket mer! Jag gillar även att hon skriver från både Alex och Brittanys synvinklar för då blir boken mycket djupare och man får stöta på två helt olika världar som ändå är nära varandra. Boken visar att man ska våga stå för vad man tycker och känner om det är det som gör en lycklig!

Karaktärer:
Jag älskar karaktärerna i den här boken! Visst hatar man en del, men då är det såklart meningen att man inte ska gilla dom. Alex och Brittany, så olika men ändå lika. Båda har ett rykte, ett yttre att leva upp till, men man märker att de har så många känslor på insidan och att de egentligen är helt annorlunda. Det var inte en enda sak som jag inte gillade med dom! Kan även ta upp Paco lite snabbt. Han verkade så himla härlig! Sen kan jag även säga att jag tyckte om Brittanys och Isas vänskap väldigt mycket.


Övrigt:
Detta är en bok med korta kapitel, det kan vara svårt att hitta sånna ibland, så ett tips om du är sugen på det! Jag rekommenderar Perfect Chemistry STARKT och den kommer definitivt ta dig ur din lässvacka.

Betyg:

Dagens citat.

Perfect Chemistry

I know. It's your image, what Alex Fuentes is all about. It's your brand, your logo... dangerous, deadly, hot and sexy Mexican. - Brittany

Omläsningar.

De två senaste böckerna jag läst nu i februari har varit omläsningar. Den bok som jag för tillfället håller på med är Perfect Chemistry av Simone Elkeles, och innan den läste jag om Vampire Academy av Richelle Mead. Jag planerar även att läsa om ännu fler böcker, bland annat The Hunger Games, som ska vara utläst innan filmen har premiär och jag vill även hinna läsa om alla fyra TMI böcker innan den femte kommer ut i maj!

Har ni några böcker som ni vill/håller på att läsa om? Vilka är det? Skriv gärna och ge mig TIPS!

Dagens citat.

Vampire Academy

I was taken down by a bench. - Rose
What? - Dimitri
I survived the whole day guarding Lissa, and you guys said I did a good job. Then, I get back here and meet my downfall in the form of a bench. - Rose

Recension - Vampire Academy.

Titel: Vampire Academy (Vampire Academy, #1).
Författare: Richelle Mead.
Antal sidor: 332.
Språk: Engelska.
Omläsning: Ja.

Rose Hathaway is a Dhampir, a bodyguard for her best friend Lissa, a Moroi Vampire Princess. They’ve been on the run, but now they’re being dragged back to St. Vladimir’s—the very place where they’re most in danger. . . .
Rose and Lissa become enmeshed in forbidden romance, the Academy’s ruthless social scene, and unspeakable nighttime rituals. But they must be careful lest the Strigoi—the world’s fiercest and most dangerous vampires—make Lissa one of them forever...


Handling och tankar:
En sak jag gillar med boken är att det händer något ganska på en gång. Då blir man snabbt insatt och man vill bara veta och läsa mer och mer. Eftersom jag redan läst boken en gång, så fattar jag ju såklart allting som händer och vad hon beskriver, men första gången jag läste Vampire Academy så blandade jag ihop saker just i början och förstod inte riktigt allt, även om jag ändå tyckte den var bra!

Överhuvudtaget var/är boken sjukt bra och allting flyter på genom varje sida och man vill inte lägga ifrån sig den. Älskar även att det till slut hände lite mellan Rose och, tjaa, ni får läsa boken för att få reda på vem. Man blev både glad och ledsen då han erkände om hans känslor på slutet! 

Karaktärer:
Rose. Det är en karaktär som jag vet kommer utvecklas väldigt mycket, men just där i början.. Hon var som en liten bitch på ytan, eller mot alla förutom Lissa, samtidigt som man märkte att hon var en djup karaktär med känslor på insidan. Dock hann det ändras ganska mycket genom hela boken.
Hon är en som verkligen skulle göra allt för dom hon älskar!
Lissa, så himla gullig! Man tycker verkligen synd om henne eller.. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men man vill bara trösta henne och vara där för henne. Hon är en karaktär som alltid vill tro det bästa om personer och ge dom en chans (inte precis alla, men många) så de själva kan visa hur och vem dom egentligen är. Hon är också en som bryr sig väldigt mycket om de som står henne nära!

Övrigt:
Richelle Mead skriver och beskriver verkligen allting så bra så man dras verkligen in i handlingen och man lider med karaktärerna då det händer något dåligt och det är precis såhär jag vill känna då jag läser en bok. Det är böcker som den här man ska läsa om man är i en lässvacka och vill komma sig ur den!

Betyg:

Dagens citat.

Clockwork Prince

If I was harsh with you, it was because I cannot bear to see you treat yourself as if you are worth nothing. - Jem

Stephenie Meyer.

Stephenie Meyer herself har uppdaterat hennes hemsida! Man trodde ju nästan aldrig att hon skulle skriva där igen eftersom senast hon skrev där var för ungefär 2 år sedan! Bland annat så skriver hon lite om The Host. The Host kommer förmodligen att ha premiär den 29 mars 2013 och idag är den första dagen som de spelar in! Så KUL att det nu äntligen dragit igång! Sen skriver hon även detta:

"I'm hoping to get a little writing done at the same time, but writing on set has proved an elusive goal for me in the past year. I'm looking forward to this May, when I will officially be home for good and back here at my computer where I like to be best."

Så jag hoppas verkligen att hon kommer börja på något nytt snart!!

Dagens citat.

Harry Potter och den flammande bägaren

Du inser inte att det som verkligen betyder nåt inte är vad man föds som, utan vad man utvecklas till! - Dumbledore

Mina twilightsaker - 4.

Denna gång är det mina böcker som inlägget handlar om. Dock saknas Twilight på den översta bilden eftersom min kompis har lånat den. De böckerna jag har är:
· Om jag kunde drömma · När jag hör din röst · Ljudet av ditt hjärta · Så länge vi båda andas · Twilight · New Moon · Eclipse · Breaking Dawn · Breaking Dawn (har två st) · Twilightsagan - Den officiella illustrerade guiden · The Short Second Life of Bree Tanner · Om jag kunde drömma som serieberättelse del 1 · The Twilight journals ·.Tävling.

Just nu pågår det två olika tävlingar på schitzo-cookie.blogspot.com. I den ena tävlingen kan du vinna Percy Jackson and the Olympians bok nr 1 och i den andra kan du vinna City of Glass. Själv är jag med i den förstnämda eftersom jag redan äger CoG. Tävlingen avslutas den 11 mars.

Dagens citat.

New Moon

You haven't changed at all. I expected a perceptible difference, but here you are, red-faced just like always. - Emmett

Recension - Harry Potter och den flammande bägaren.

Titel: Harry Potter och den flammande bägaren (Harry Potter, #4).
Författare: J.K. Rowling.
Antal sidor: 752.
Språk: Svenska.
Omläsning: Nej.

En natt vaknar Harry Potter av att ärret i pannan brinner som eld - ett säkert tecken på att Lord Voldemort befinner sig i närheten. Harry får snart annat att tänka på när världsmästerskapen i quidditch går av stapeln. Och när sommarlovet är slut väntar en överraskning: tillsammans med två andra trollkarlsskolor, Durmstrang och Beauxbatons, ska Hogwarts tävla i en mytomspunnen trekamp. Bara en från varje skola får delta. Alla är lika spända på vems namn som kommer att dras ur den flammande bägaren.


Handling och tankar:
Handlingen är så sjukt bra. Kan inte riktigt förstå var Rowling får all denna fantasi ifrån? Hur kan man komma på något som det här? Världen som hon skapat är helt otrolig! 
Händelserna och helt enkelt allting i boken löper på så bra genom hela alltet. Ren magi! Inte en enda sida vad dålig! Man märker även att Rowling skriver lite mer "vuxet" nu än vad hon gjorde i de föregående böckerna, men jag har ju hört förut att det är så, som att man ska "växa" med serien och det tycker jag är riktigt smart tänkt.

Jag tycker det är kul att man får veta lite mer om andra skolor, för det har jag inte riktigt tänkt på tidigare. Jag har sett filmen men det var inte förens nu som jag riktigt förstod att det finns ju faktiskt många andra skolor än Hogwarts. Det är även många andra saker man förstår och tänker på nu än på då man bara hade sett filmerna, för då kunde många saker var lite luddiga, alltså att man tänkte "varför är det såhär?",  men då man läser böckerna förstår man verkligen allting
Med många böcker som blivit film tycker jag ofta att böckerna endast var lite bättre, men i det här fallet så tycker jag faktiskt att böckerna är mycket bättre, även om filmerna också är superbra. Så Rowling har verkligen lyckats. Den förtrollade mig!

Karaktärer:
Älskar verkligen Harrys karaktär. Han är så himla.. gullig.. på något sätt och han är så otroligt stark! Han går igenom så jäkla mycket men klarar sig ändå och kommer bara ut ännu starkare. Harry blir glad för de lilla sakerna och man märker verkligen hur lycklig han är då han är hos Weasleys, man blir själv otroligt glad bara av att läsa om det! Jag gilllar även Harrys, Rons, och Hermiones vänskap väldigt mycket. Den är unik. Dock tänker jag mig dom och Draco av någon anledning fortfarande som små, vet ej varför!

Måste även säga att Dumbledore är så himla härlig/cool! Han vet verkligen vad han håller på med och han har koll på allting runt omkring sig. Han är så himla... mäktig! Dumbledore FTW!

Övrigt:
Ahh, blev så sur på Fudge i slutet! Jag kokade verkligen inombords. Ville bara kasta boken i väggen. Sen måste jag även säga att det var väldigt roligt att läsa om husalferna och att man även fick reda på lite mer om dom. Sist men inte minst så om jag ska hitta någonting negetivt med boken så var det att kapitlena var liiite för långa ibland, och det är allt jag kan komma på.
Egentligen vill jag skrriva mycket mer om denna bok men recensionen är redan nog lång så den får sluta här!

Betyg:

Dagens citat.

Wuthering Heights

In every cloud, in every tree - filling the air at night, and caught by glimpses in every object by day - I am surrounded with her image! . . . The entire world is a dreadful collection of memoranda that she did exist, and that I have lost her - Heathcliff

Book confessions.

Beautiful Creatures.

Något som jag totalt har missat och som jag fick reda på för bara några minuter sen är att Beautiful Creatures av Kami Garcia och Margaret Stohl ska bli film! Så KUL! Jag hade inte den blekaste aning om att det ens fanns planer på att det skulle bli en film förens nu. Ethan och Lena, de två huvudpersonerna i boken, har till och med blivit castade. Ethan Wate ska spelas av Jack O’Connell och Lena Duchannes ska spelas av Alice Englert. Detta var verkligen glada nyheter!Sen ska jag även fortsätta med att säga att jag snart läst ut den fjärde HP boken, har endast 40 sidor kvar! Så ni kommer få en recension på den någon dag den här veckan. Har lite fullt upp men ska försöka skriva den så snabbt som möjligt. Sist men inte minst så har jag även fått veta att jag finns länkad på Rebeccas blogg bokmalen, TACK! Blir så himla glad!

Dagens citat.

Catching Fire

The bird, the pin, the song, the berries, the watch, the tracker, the dress that burst into flames. I am the mockingjay. The one that survived despite the Capitol's plans. The symbol of the rebellion. - Katniss

Mina twilightsaker - 3.

Ska börja detta inlägg med att säga att jag också blivit länkad på bokzoem. Åh, så himla roligt! Blir verkligen jätteglad då jag ser sånna saker.

Tillbaks till vad det här inlägget egentligen handlar om - mer av mina twilightsaker! Denna gång är det mina tröjor jag ska berätta om. På bilden nedanför är det bara två stycken, men jag har egentligen tre men en är borta. Den till vänster har jag fått av min kompis då hon var i USA, den till höger och den som är borta har jag fått i julklapp.
Sen har jag även vampyrtröjorna som fanns på ginatricot förut, alla tre olika. Jag har även varulvströjorna från ginatricot, båda två som fanns!

Dagens citat.

Clockwork Angel

I've never seen anyone get so excited over books before. You'd think they were diamonds. - Will

Länkad.

Måste bara säga att det är så otroligt kul då man går in på olika bloggar och ser att ens egna blogg finns under andras länkar i menyn. Dock har jag bara hittat min blogg på en sida, och det är hos Pia på bookrelated. Blev så himla glad då jag såg det! Måste även säga att Pia är en av dom jag tycker är bäst på att recensera böcker. Hon och Andréa som har bloggen andreaiboklandet är mina favoriter. Vilka är era?

Ni får väldigt gärna lämna en kommentar här ifall jag skulle finnas under länkar i eran meny på bloggen, eller om ni skulle hitta någon annan blogg där wonderfulbooks finns med!

Dagens citat.

New Moon

Time passes. Every tick that goes by..aches..like the pulse of blood behind a bruise...But in a way I'm glad. The pain is my only reminder that he was real... that you all were... - Bella

The Hunger Games.

"Yahoo! Movies has just debuted a new trailer for The Hunger Games!" Får gåshud! Så himla bra. Längtar hur mycket som helst till 23 mars!

Mina twilightsaker - 2.

Som ni ser är en av sakerna en stor kudde som jag själv gjort på syslöjden (hade en period då jag bara gjorde saker som hade med twilight att göra). Använde lila på kudden så att den skulle passa in i mitt rum eftersom jag hade/har lite lila där. Den andra saken är en tygpåse (till höger) som jag brukade ha mina skolmappar i då jag gick i nian. Min kompis köpte den åt mig då hon var i USA. Sen har vi även en till påse (den i mitten) som jag fått av en annan kompis eftersom hon inte ville ha kvar den som hon i sin tur fått av sin mamma då hon var i USA.

Recensioner A - Ö

A

B

C
·
Carter, Ally - I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You
· Chbosky, Stephen - The Perks of Being a Wallflower
· Clare, Cassandra - City of Bones
· Clare, Cassandra - City of Ashes
· Clare, Cassandra - City of Glass
· Clare, Cassandra - City of Fallen Angels
· Clare, Cassandra - City of Lost Souls
· Clare, Cassandra - Clockwork Prince
·
Collins, Suzanne - The Hunger Games
· Collins, Suzanne - Catching Fire
· Collins, Suzanne - Mockingjay
· Condie, Ally - Matched

D
· Darhower, J.M. - Sempre
· Dashner, James - The Maze Runner
·
 Dessen, Sarah - Just Listen

E
·
Elkeles, Simone - Perfect Chemistry

F
· Fitzpatrick, Becca - Finale

G
·
Green, John - The Fault in Our Stars

H
· Howard, A.G. - Splintered

I

J

K
· Kagawa, Julie - The Iron Queen

L
· Lu, Marie - Legend
· Lu, Marie - Champion

M
·
Marr, Melissa - Ink Excahnge
· Masello, Robert - Blood and Ice
· McKinley, Robin - Pegasus
· Mead, Richelle - Vampire Academy
· Mead, Richelle - Frostbite
· Mead, Richelle - Shadow Kiss
· Mead, Richelle - Blood Promise
· Mead, Richelle - Spirit Bound
· Mead, Richelle - Last Sacrifice
· Mead, Richelle - The Golden Lily

N

O

P

Q

R
·
Revis, Beth - Across the Universe
· Riordan, Rick - Percy Jackson and the Lightning Thief
· Roth, Veronica - Divergent
· Roth, Veronica - Insurgent
· Roth, Veronica - Allegiant
· Rowling, J.K. - Harry Potter och De Vises Sten
· Rowling, J.K. - Harry Potter och Hemligheternas kammare
· Rowling, J.K. - Harry Potter och Fången från Azkaban
· Rowling, J.K. - Harry Potter och Den flammande bägaren
· Rowling, J.K. - Harry Potter och Fenixorden
· Rowling, J.K. - Harry Potter och Halvblodsprinsen
· Rowling, J.K. - Harry Potter och Dödsrelikerna

S
·
Strandberg, Mats och Bergmark Elfgren, Sara - Cirkeln

T

U

V

W

X

Y

Z

Å

Ä

Ö

Tävlingar.

Just nu har Nelly på nellonsbokblogg en tävling där det kommer bli hela två vinnare som får välja TVÅ böcker var, och man kan välja mellan tio olika. Tävlingen avslutas den 18 februari.

Bookmuppets har också en tävling och där kan du vinna en valfri bok ur Gilla böckers sortiment. Vinnaren dras den 20 februari.

Månadsläsning - januari.

I januari har jag varit riktigt dålig på att läsa böcker. En stor anledning är väl kanske att två av de böcker som jag läst var väldigt dåliga och då tappar man ju suget lite. Därför har jag endast hunnit med att läsa tre stycken.

Lästa böcker: 3
Omlästa: 0
Engelska: 3
Svenska: 0
Antal sidor: 1581

Bästa bok:


In the magical underworld of Victorian London, Tessa Gray has at last found safety with the Shadowhunters. But that safety proves fleeting when rogue forces in the Clave plot to see her protector, Charlotte, replaced as head of the Institute. If Charlotte loses her position, Tessa will be out on the street and easy prey for the mysterious Magister, who wants to use Tessa's powers for his own dark ends.

As their dangerous search for the Magister and the truth leads the friends into peril, Tessa learns that when love and lies are mixed, they can corrupt even the purest heart.

Läst:
Clockwork Prince - Cassandra Clare
Blood and Ice - Robert Masello
Pegasus - Robin Mckinley
RSS 2.0