Wanties.

Dessa 3 böcker är dom nästa på tur att hamna i min brevlåda då det väl är dags för en bokbeställning igen. LÄNGTAR!
 
 
Dessa böcker ↓ är också otroligt efterlängtade men har tyvärr inte släppts ännu, men väntar med spänning och har tänkt beställa dom så fort som möjligt!
 


Kommentarer
Lisa

Hej! Förlåt för JÄTTE sent svar! Jag började på något som heter "Collegelinjen" på en folkhögskola i Jönköping i höstas. Under hösten så är man femton svenskar, och femton amerikaner som läser på folkhögskolan i Jönköping. Sedan under våren så åker man med amerikanarna till deras skola i Chicago. Det var en del pappersarbete man var tvungen att fixa, och behövde även åka till Stockholm för att få mitt visum (vilket kostade ett par tusen). Jag fick göra flera olika engelskaprov på min folkhögskola, för att de ville se om man behövde extra hjälp med engelskan när man kom till skolan i Chicago. Här läser jag bara lite olika kurser, bland annat Creative Writing och Drawing. Man måste komma upp i minst 12 credits för att få studera på skolan :) Skriv igen om du har några fler frågor!

2016-03-31 @ 02:44:48
URL: http://bladvandaren.blogspot.se
Lisa

Jag är del av ett utbytesprogram som en folkhögskola i Jönköping har. Så under hösten gick jag på skolan tillsammans med femton svenskar och femton amerikaner. Under vårterminen så åker man med amerikanarna till deras skola i Chicago! Det var en del pappersarbete att fixa under hösten. Behövde även åka till Stockholm för att fixa mitt visum, vilket kostade ett par tusen. Gjorde även några engelskaprov på min folkhögskola, för att se om man behövde hjälp med engelskan när man kom till skolan i Chicago.

Jag läser fyra olika kurser här. Valde sådana jag tyckte var roliga! Man måste komma upp i minst 12 credits för att få läsa här. Är mest här för skojs skull och inte för att plugga seriöst, haha.

Skriv om du har mer frågor :)

2016-03-31 @ 02:52:15
URL: http://bladvandaren.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback