Recension - Frostbite.

Titel: Frostbite (Vampire Academy, #2).
Författare: Richelle Mead.
Antal sidor: 327.
Språk: Engelska.
Omläsning: Ja.

It’s winter break at St. Vladimir’s, but Rose is feeling anything but festive. A massive Strigoi attack has put the school on high alert, and now the Academy’s crawling with Guardians—including Rose’s hard-hitting mother, Janine Hathaway. And if hand-to-hand combat with her mom wasn’t bad enough, Rose’s tutor Dimitri has his eye on someone else, her friend Mason’s got a huge crush on her, and Rose keeps getting stuck in Lissa’s head while she’s making out with her boyfriend, Christian! The Strigoi are closing in, and the Academy’s not taking any risks... This year, St. Vlad’s annual holiday ski trip is mandatory.


Handling och tankar:
Det här är en sån bok jag skulle kunna läsa ut på en gång, men pga. att jag läste den i skolan ville jag inte läsa ut den för snabbt och därför kämpade jag verkligen med att dra ut på tiden. Därav har jag lite svårt att komma ihåg någonting negativt med boken, så därför kommer den här recensionen nog endast bli positiv.

Allting löper på riktigt bra och man läser sida efter sida även om det inte händer något hela tiden, men det är ändå intressant! Älskar att läsa om Rose och allting som händer kring henne eftersom bara det är en klass i sig.

Sist jag läste boken var jag lite besviken över att själva händelsen i slutet, det dramatiska, att det hände för snabbt, eller att det hände och löstes för snabbt. Tyckte allting var jättebra, men som sagt tyckte jag sist att det hände för snabbt. Dock tycker jag inte det nu, men det beror på att jag verkligen dragit ut och läst på boken för att jag läste den i skolan och vi skriver läslogg varje vecka och då ville jag inte läsa ut den på en gång, så därför tyckte jag att det i slutet var väldigt bra nu, att det inte gick för snabbt alltså.

Karaktärer:
Rose, hur mycket utvecklas inte den här karaktären? Gillar henne verkligen! Verkligen en karaktär som man bara vill läsa mer och mer om. Även Lissa har utvecklats väldigt mycket från första boken!

Sen kommer ju även störtsköna Adrian med i bilden i denna bok. Jag älskar honom verkligen! Så himla.. casual, charmig, skön, samtidigt som det är något lite ledsamt med honom, vet inte hur jag ska förklara! Men god, I want more, GIVE HIM TO ME!

Övrigt:
 -

Betyg:Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback